Naša zgodba

Hvala, da ste obiskali našo spletno trgovino! Ime mi je Timea. Sem mama dveh dečkov, Alexa in Adriana. Živimo v prelepem kraju v bližini Cerkelj na Gorenjskem.

Vse od malih nog obožujem naravo. S starši in bratom smo pogosto hodili v hribe, ki obkrožajo Budimpešto, in se vzpenjali na gore v bližini Blatnega jezera. Saj res, čisto sem pozabila omeniti: po rodu sem Madžarka. Pred osmimi leti sem se poročila s Slovencem, Markom.

Sprehod po gozdu me že od nekdaj napolni z notranjim mirom. Vonj po lesu, rastlinah in zemlji, šumenje listja in pokljanje drevesnih storžev pod nogami, veter, ki skrivnostno veje v krošnjah dreves, petje ptic … vse to me navdaja z občutki popolnosti in harmonije. 

Resnična ljubezen do narave pa se mi je razkrila šele, ko smo se preselili v Slovenijo, kjer sem si ustvarila družino. Kadar je le mogoče, gremo v naravo. Otroka planinarita že, odkar znata hoditi. SLOVEnija … Dežela tisočerih hribov in milijonov dreves, ki čakajo na to, da jih raziščemo in v njih uživamo!

Ko sem premišljevala o imenu za trgovino z okolju prijaznimi izdelki za otroke, se mi je takoj porajala zamisel: Skriti gozd. Skriti gozd ponazarja bistvo narave, neokrnjenost in čarobnost. Prostor, kjer lahko raziskujemo in odkrijemo marsikaj … kot pri naših igrah! Igre Marbushka prihajajo z Madžarske, kjer živi družina, ki oblikuje in izdeluje te čudovite, zabavne in nenazadnje okolju prijazne namizne igre. Narejene so iz 99 % naravnih materialov, kot so papir, les in ekološki tekstil.

Vsakič, ko se doma igramo s temi namiznimi igrami, se med potepom po čudovitem svetu vil in drugih čarobnih bitij ter raziskovanjem drugih skrivnostnih kotičkov vrnem v otroštvo. Nekatere igre pa nas na zanimiv in zabaven način popeljejo skozi vsakdanje situacije, kakršni sta kuhanje in sprehajanje kužkov.

Ta doživetja si želim deliti z vami! Preizkusite te prekrasne igre in preživite dragocen čas s svojimi najdražjimi. Odtavajte v Skriti gozd in si pričarajte nešteto nasmeškov v družinskem krogu… 💚

Prednosti nakupa v Skritem Gozdu

0
Košarica