Darilni bon

Če želite razveseliti nekoga z zabavno in čudovito okolju prijazno igro, sestavljanko ali igro spomin, ampak niste prepričani kaj si v tem trenutku ta oseba najbolj želi in s čim bi jo najbolj razveselili, se lahko odločite in podarite elektronski DARILNI BON v vašem izbranem znesku. Obdarovanec ga bo lahko unovčil v naši spletni trgovini in sicer delno ali v celoti. V primeru, da bo izvedel delni nakup, mu bo dobroimetje ostalo na njegovem računu v spletni trgovini.

DARILNI BON velja eno leto od nakupa.

Kako lahko pošljete darilni bon obdarovancu?

Izbira in pošiljanje darilnega bona sta popolnoma enostavna! Sledite naslednjim korakom:

1. Izberite znesek darilnega bona

Najprej, izberite željen znesek za darilni bon. Na spletni strani so vnaprej določeni zneski, ki jih lahko izberete (10€, 25€, 50€, 100€), imate pa tudi možnost, da sami določite znesek. Če želite izbrati znesek, ki ni naveden v spustnem meniju, kliknite "Sam določi znesek!" in vnesite vaš željeni znesek v ponujen prostor.

2. Dodajte še e-naslov, ime obdarovanca in posvetilo

Po izbiri zneska, vnesite e-naslov in ime prejemnika darilnega bona in vpišite vaše sporočilo zanj. To sporočilo bo vidno v elektronskem sporočilu (e-mailu), ki ga pošljemo obdarovancu. Ne pozabite se podpisati!😊

3. Izberite datum pošiljanja

Darilni bon lahko pošljemo obdarovancu na isti dan, ko prejmemo plačilo za darilni bon ali pa na datum, ki ga izberete vi (npr. vaši vnukinji pošljemo darilni bon točno na njen rojstni dan ali ob končani šoli, ipd). Darilni bon bo na izbrani datum poslan samo v primeru, da bo plačilo do takrat že izvedeno.

4. Zaključite naročilo

Podobno kot pri nakupu katerega koli drugega izdelka, morate NA BLAGAJNI še vnesti vaše podatke, in izbrati način plačila (v primeru nakupa darilnega bona ni mogoče izbrati plačila po povzetju). Po kliku na gumb KUPITE SEDAJ se naročilo zaključi in vaš darilni bon je že v obdelavi.

Darilni bon pošljemo na izbrani elektronski naslov v eni uri po prejemu plačila na naš TRR račun (plačilo po predračunu) ali po plačilu preko PayPala, če ste izbrali datum pošiljanja na isti dan, kot ste oddali naročilo. Darilne bone pošiljamo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih v primeru dokazila plačila na naš elektronski naslov: info@hiddenforest.si.

Kako unovčiti prejeti darilni bon?

Ste dobili darilni bon “The Hidden Forest – Skriti Gozd”? Enostavno ga lahko uporabite kot plačilno sredstvo v naši spletni trgovini!

Na blagajni

Najprej, morate izbrati enega ali več izdelkov iz naše spletne trgovine. Po tem, ko izbrani izdelek ali več izdelkov dodate v košarico, kliknite gumb “Na blagajno“. Na blagajni morate vnesti še vaše podatke (ime, e-naslov, naslov za dostavo, telefonsko številko itd.) in način plačila. Pod načinom plačila vnesite številko vašega darilnega bona in kliknite na gumb “Unovči”.

Kaj če je znesek vašega darilnega bona manjši kot skupni znesek vašega naročila?

V primeru, ko je skupni znesek vašega naročila večji kot je znesek darilnega bona, bo razlika za doplačilo prikazana, kot preostali znesek za plačilo. Za doplačilo lahko izberete plačilo po povzetju, plačilo preko PayPal-a ali plačilo predračuna na naš TRR.

Kaj če je znesek vašega darilnega bona večji kot skupni znesek vašega naročila?

Od skupne vsote bona bo odštet skupni znesek naročila. Skupni znesek plačila bo 0 EUR in stanje na vašem darilnem bonu se bo zmanjšalo za vrednost kupljenih izdelkov. Razlike ne vračamo, vendar bo le ta na voljo za vaš naslednji nakup.

Kako lahko preverite stanje vašega darilnega bona?

V naši e-trgovini na strani MOJ RAČUN –> STANJE DARILNEGA BONA imate možnost preveriti,  kakšno je stanje na vašem darilnem bonu. Enostavno vnesite številko darilnega bona in kliknite na gumb “Preveri stanje. Sistem bo prikazal trenutno stanje vašega darilnega bona. Prav tako imate tudi možnost, da dodate dodaten znesek na svoj darilni bon. V tem primeru kliknite na gum “Dodajte več sredstev na ta darilni bon“.

0
Košarica
Black Friday 2023