Dostava daril na dom

Dostava-daril-na-dom-1

Pošljite darilo direktno slavljencu ali slavljenki!

Nimate priložnost osebno obdariti vaših ljubljenih oseb? Živite daleč drug od drugega? Želite poslati presenečenje vašemu vnuku ali vnukinji za rojstni dan ali pa sestrični ki je uspešno končala 5. razred? Priložnosti je neskončno, da presenetite nekoga s čudovitim, edinstvenim in uporabnim darilom. Ni lepšega kot nasmeh na otrokovem obrazu, ko prejme paket, ki je naslovljen nanj in ko ga tudi odpre… 🤗
Poleg izbrane igre za darilo, ponujamo pester izbor voščilnic za vse priložnosti! Darilo lahko tudi zavijamo po vaši želji 🎁.

Kako deluje dostava daril na dom?

Od izbire darila do oddaje pošiljke na izbranem naslovu vas ločijo samo štirje koraki!

druzabna-igra-kingdom-9

1. Preprosta izbira darila

V naši spletni lahko izbirate med zabavnimi družabnimi igrami, spominom, otroški sestavljankami ter ekskluzivnimi lesenimi sestavljankami za vse starosti. Igre lahko filtrirate tudi po starosti. Na voljo imamo tudi različne darilne pakete za otroke. Ob vaši najljubši izbrani igri (ali paketi) pritisnite gumb "Dodaj v košarico".

Voscilnica_Rojstni-dan_4

2. Dodajte še posvetilo

Izberite ustrezno voščilnico za posebno priložnost. Izberite kategorijo "VOŠČILNICE" na strani "TRGOVINA". Ponujamo vam različne voščilnice, ki jih lahko izberete glede na posebno priložnost: npr. rojstni dan, obhajilo, birma, zaključek šole, itd. V prostor za vaše sporočilo (ali pri opombi naročila) vnesite željeno besedilo. Vaše besedilo bo natisnjeno na kvalitetnem belem papirju, ki bo priložen v sami voščilnici. Če želite, lahko darilo tudi zavijamo v lep, rjav “kraft” papir (100% recikliran) z belo vrvico iz naravne jute. “EKO-ZAVIJANJE” izberite na strani "TRGOVINA".

3. Izberite datum dostave in naslov

Potem, ko ste izbrali voščilnico in jo dodali v košarico, morate izbrati tudi datum željene dostave in vneseti ime, naslov ter telefonsko številko obdarjene osebe. V Skritem Gozdu se bomo seveda potrudili, da vas ali vašo ljubljeno osebo razveselimo čim prej. Če naročilo oddate do 10:00, bo paket dostavljen najkasneje naslednji delovni dan oziroma najkasneje v roku 2 delovnih dneh.

4. Zaključek nakupa

Na čas dostave vpliva tudi plačilo storitev in prejem nakazila na naš TRR oziroma plačila s kreditno kartico ali preko PAYPAL-a, kjer je zadeva precej hitrejša in enostavnejša za uporabnika, omogoča vam tudi zamujeno plačilo (enako kot Mastercard). NA BLAGAJNI morate še vnesti vaše podatke, veljaven kupon za popust (če ga imate) in izbrati, kako boste izvedli plačilo. Ob kliku na gumb "Kupite sedaj" se naročilo zaključi in vaše presenečenje je že v obdelavi.

Seveda, lahko pošiljete darila na dom tudi brez voščilnic! Samostojno pošiljanje voščilnic (brez nakupa igre v naši trgovini) ni mogoče. Ob nakupu nad 65,00 € je DOSTAVA BREZPLAČNA! 

0
Košarica
Black Friday 2023