Dostava daril na dom

Dostava-daril-na-dom-1

Pošljite darilo direktno slavljencu ali slavljenki!

Nimate priložnost osebno obdariti vaših ljubljenih oseb? Živite daleč drug od drugega? Želite poslati presenečenje vašemu vnuku ali vnukinji za rojstni dan ali pa sestrični ki je uspešno končala 5. razred? Priložnosti je neskončno, da presenetite nekoga s čudovitim, edinstvenim in uporabnim darilom. Ni lepšega kot nasmeh na otrokovem obrazu, ko prejme paket, ki je naslovljen nanj in ko ga tudi odpre… 🤗
Poleg izbrane igre za darilo, ponujamo pester izbor voščilnic za vse priložnosti! Darilo lahko tudi zavijamo po vaši želji 🎁.

Kako deluje dostava daril na dom?

Od izbire darila do oddaje pošiljke na izbranem naslovu vas ločijo samo štirje koraki!

druzabna-igra-kingdom-9

1. Preprosta izbira darila

V naši spletni lahko izbirate med spominom, čudovitimi in zabavnimi družabnimi igrami ter sestavljankami za vse starosti. Igre lahko filtrirate tudi po starosti. Ob vaši najljubši izbrani igri pritisnite gumb "Dodaj v košarico".

Voscilnica_Rojstni-dan_4

2. Dodajte še posvetilo

Izberite ustrezno voščilnico za posebno priložnost. Izberite kategorijo "VOŠČILNICE" na strani "TRGOVINA". Ponujamo vam različne voščilnice, ki jih lahko izberete glede na posebno priložnost: npr. rojstni dan, obhajilo, birma, zaključek šole, itd. V prostor za vaše sporočilo vnesite željeno besedilo. Vaše besedilo bo natisnjeno na kvalitetnem belem papirju, ki bo priložen v sami voščilnici. Če želite, lahko darilo tudi zavijamo v lep, rjav “kraft” papir (100% recikliran) z belo vrvico iz naravne jute. “EKO-ZAVIJANJE” izberite na strani "TRGOVINA".

3. Izberite datum dostave in naslov

Potem, ko ste izbrali voščilnico in jo dodali v košarico, morate izbrati tudi datum željene dostave in vneseti naslov obdarjene osebe. V Skritem Gozdu se bomo seveda potrudili, da vas ali vašo ljubljeno osebo razveselimo čim prej. Če naročilo oddate do 12:00, bo paket dostavljen najkasneje naslednji delovni dan oziroma najkasneje v roku 2 delovnih dni.

4. Zaključek nakupa

Na čas dostave vpliva tudi plačilo storitev in prejem nakazila na naš TRR oziroma plačila preko PAYPAL-a, kjer je zadeva precej hitrejša in enostavnejša za uporabnika, omogoča vam tudi zamujeno plačilo (enako kot Mastercard). NA BLAGAJNI morate še vnesti vaše podatke, veljaven kupon za popust (če ga imate) in izbrati, kako boste izvedli plačilo. Ob kliku na gumb "Kupite sedaj" se naročilo zaključi in vaše presenečenje je že v obdelavi.

Seveda, lahko pošiljete darila na dom tudi brez voščilnic! Samostojno pošiljanje voščilnic (brez nakupa igre v naši trgovini) ni mogoče. Ob nakupu nad 65,00 € je DOSTAVA BREZPLAČNA! 

0
Košarica
Scroll to Top