Dostava darila na dom s čestitko

Pošiljete darila direktno slavjencu ali slavjenki!

Nimate priložnost osebno obdariti vaših ljubljenih oseb? Živite daleč drug od drugega? Želite poslati presenečenje vašemu vnuku ali vnukinji za rojstni dan? Sestrična je uspešno končala 5. razred? Neskončne priložnosti, da presenetite nekoga s čudovitim, edinstvenim in uporabnim darilom. Ni lepšega kot nasmeh na otrokovem obrazu, ko prejme paket, ki je naslovljen nanj in ko ga tudi odpre… 🤗
Zraven izbrane igre za darilo, ponujamo pester izbor voščilnic, za vse priložnosti! Po vaši želji, darilo lahko tudi zavijamo 🎁.

Kako deluja dostava darila na dom?

Od izbire darila in oddaje pošiljke na izbranem naslovu vas ločijo samo štirje koraki!

1. Preprosta izbira darila

V naši spletni trgovini je velik izbor čudovitih in zabavnih družabnih iger, sestavljank in spomin za vse starosti. Igre lahko filtrirate tudi po starosti. Ob vaši najljubši izbrani igri pritisnite gumb "Dodaj v košarico".

2. Dodajte še posvetilo

Izberite ustrezno voščilnico za posebno priložnost. Izberite kategorijo "VOŠČILNICE" na strani "VSI IZDELKI". Ponujamo vam različne voščilnice, ki lahko izberete glede na posebno priložnost: npr. rojstni dan, obhajilo, birma, zaključek šole, itd. Na prostoru za vaše sporočilo vnesite željeno besedilo. Vaše besedilo bo stiskano na kvalitetnem belem papirju, ki bo priloženo v sami voščilnici. V kolikor želite, lahko darilo tudi zavijamo v lepi, rjavi “kraft” papir (100% recikliran) z belo vrvico iz naravne jute. “EKO-ZAVIJANJE” izberite med "VSI IZDELKI".

3. Izberite datum dostave in naslov

Po tem, ko ste izbrali voščilnico in jo dodali v košarico, morate izbrati tudi datum željene dostave in vneseti naslov obdarjene osebe. V Skritem Gozdu se bomo seveda potrudili, da vas ali vašo ljubljeno osebo razveselimo čim prej. Če naročilo oddate do 12:00, bo paket dostavljen najkasneje naslednji delovni dan oziroma najkasneje v roku 2 delovih dni.

4. Zaključek nakupa

Na čas dostave vpliva tudi plačilo storitev in tudi prejema nakazila na naš TRR, oziroma plačila preko PAYPAL-a, kjer je zadeva precej hitrejša in enostavnejša za uporabnika, omogoča pa vam tudi zamujeno plačilo (enako, kot Mastercard). NA BLAGAJNI morate še vnesiti vaše podatke, veljaven kupon za popust (če ga imate) in izbrati kako boste izvedli plačilo. Ob kliku na gumb "Kupite sedaj" se naročilo zaključi in vaše presenečenje je že v obdelavi.

Seveda, lahko pošiljete darila na dom tudi brez voščilnic! Samostojno pošiljanje voščilnic (brez nakupa igre v naši trgovini) ni mogoče. Ob nakupu nad 50,00€, je DOSTAVA BREZPLAČNA! 

0
Košarica
Scroll to Top