Dostava in poštnina

Vsa naroVsa naročila dostavlja dostavna služba GLS Slovenije, DPD Slovenije ali Pošte Slovenije. Naročeni izdelki so dostavljeni na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. Trudimo se, da vse pakete čim prej pripravimo in pošljemo. Za pakete oddane do 17.00 je predvidena dostava v roku 2 – 3 delovnih dni.

Poštnina je 4,30€ (z DDV) ne glede na težo paketa. Pri naročilih nad 80,00€, je poštnina BREZPLAČNA.

Poštnina se ob naročilu samodejno prišteje pred zaključkom naročila.

Trgovina si pridržuje pravico izbrati poljubno dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito in v skladu s ceno / stroškom pošiljanja, kot je navedeno ob naročilu.

Pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. V primeru dostave izven Republike Slovenije, nas kontaktirajte za ceno in čas dostave na info@hiddenforest.si.

Čas dostave: Naročeno blago je pripravljeno in odpremljeno v 2-3 delovnih dneh po prejemu naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih se odpreme blaga ne izvaja. V primeru da naročenega izdelka ni na zalogi, bo trgovina tem obvestila kupca po e-mailu ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila.

Vse dodatne informacije kupec lahko dobi na info@hiddenforest.si ali na telefon 040 639 238.

Poštnina je enotna ne glede na težo in velikost in znaša 4,30€. Pri naročilih nad 80,00€ je poštnina brezplačna.

0
Košarica
Black Friday 2023