Dostava in poštnina

Vsa naročila dostavlja dostavna služba GLS Slovenije ali Pošte Slovenije. Naročeni izdelki so dostavljeni na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. Trudimo se, da vse pakete čim prej pripravimo in pošljemo. Za pakete oddane do 17:00 je predvidena dostava v roku 2-3 delovnih dni.

Poštnina je 3,50€ (z DDV) ne glede na težo paketa. Pri naročilih nad 65,00€, je poštnina BREZPLAČNA.

Poštnina se ob naročilu samodejno prišteje pred zaključkom naročila.

Trgovina si pridržuje pravico izbrati poljubno dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito in v skladu s ceno / stroškom pošiljanja, kot je navedeno ob naročilu.

Pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. V primeru dostave izven Republike Slovenije, nas kontaktirajte za ceno in čas dostave na info@hiddenforest.si.

Čas dostave: Naročeno blago je pripravljeno in odpremljeno v 2-3 delovnih dneh po prejemu naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih se odpreme blaga ne izvaja. V primeru da naročenega izdelka ni na zalogi, bo trgovina tem obvestila kupca po e-mailu ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila.

Vse dodatne informacije kupec lahko dobi na info@hiddenforest.si ali na telefon 040 639 238.

Vse naše pakete dostavlja kurirska služba Pošte Slovenije. Trudimo se, da vse pakete čim prej pripravimo in pošljemo. Za pakete oddane do 17:00 je predvidena dostava v roku 2-4 delovnih dni.

Poštnina je enotna ne glede na težo in velikost in znaša 3,50€. Pri naročilih nad 65,00€ je poštnina brezplačna.

0
Košarica