Search
Close this search box.

Darilni Bon

(1 mnenje stranke)

10.00200.00

Če želite razveseliti nekoga z zabavno in čudovito okolju prijazno igro, sestavljanko ali spominsko igro, ampak niste prepričani kaj si v tem trenutku ta oseba najbolj želi in s čim bi jo najbolj razveselili, se lahko odločite in podarite elektronski DARILNI BON v vašem izbranem znesku. Obdarovanec ga bo lahko unovčil v naši spletni trgovini in sicer delno ali v celoti. V primeru, da bo izvedel delni nakup, mu bo dobroimetje ostalo na njegovem računu v spletni trgovini.

DARILNI BON velja eno leto od nakupa.

Šifra: 0016 Kategorije: , , Oznaka:

Kako lahko pošiljete darilni bon obdarovancu?

Izbira in pošiljanje darilnega bona sta popolnoma enostavna! Sledite naslednjim korakom:

1. Izberite znesek darilnega bona

Prvo, izberite željen znesek za darilni bon. Na spletni strani so vnaprej določeni zneski, ki jih lahko izberete (€10, €25, €50, €100), imate pa tudi možnosti, da sam določite znesek. Če želite izbrati znesek, ki ni naveden v spustnem meniju, kliknite »Sam določi znesek!« in vnesite vaš željeni znesek v ponujen prostor.

2. Dodajte še e-naslov, ime obdarovanca in posvetilo

Po izbiri zneska darilnega bona, vnesite e-naslov in ime prejemnika in vpišite vaše sporočilo. To sporočilo bo vidno v elektronskem sporočilu (e-mailu), ki ga pošljemo obdarovancu. Ne pozabite podpisati vaše sporočilo! 😊

3. Izberite še datum pošiljanja

Darilni bon lahko pošiljemo obdarovancu na isti dan, ko prejmemo plačilo za darilni bon ali pa na določenem datumu. Lahko izberete datum v prihodnosti, npr. če ima obdarovanec rojstni dan čez 2 tedna, ali vnukinja konča šolo čez en mesec, itd. V tem primeru bo darilni bon poslan točno na izbranem datumu (seveda samo v primeru, če je plačilo do takrat izvedeno).

4. Zaključite naročilo

Podobno kot pri nakupu katerega koli drugega izdelka, NA BLAGAJNI morate še vnesiti vaše podatke, in izbrati kako boste izvedli plačilo (v primeru nakupa darilnega bona, ni mogoče izbrati plačila po povzetju). Ob kliku na gumb KUPITE SEDAJ se naročilo zaključi in vaš darilni bon je že v obdelavi.

Pošiljenje darilnega bona

Darilni bon pošiljemo na izbrani elektronski naslov v eni uri, po prejemu plačila na naš TRR račun (plačilo po predračunu) ali po plačilu preko PayPal-a, če ste izbrali datum pošiljanja na isti dan ko ste oddali naročilo (in niste izbrali datuma v prihodnosti). Darilne bone pošljemo tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih, v primeru dokazila plačila na naš elektronski naslov: info@hiddenforest.si.

Kako unovčiti prejeti darilni bon?

Ste dobili darilni bon “The Hidden Forest – Skriti Gozd”? Enostavno ga lahko uporabite kot plačilno sredstvo v naši spletni trgovini!

Na blagajni

Prvo, morate izbrati enega ali več izdelkov iz naše spletne trgovine. Po tem, ko izbrani izdelek ali več izdelkov dodate v košarico, kliknite gumb “Na blagajno“. Na blagajni morate še vneseti vaše podatke (ime, e-naslov, naslov za dostavo, telefonsko številko, itd.) in način plačila. Pod načinom plačila vnesite številko vašega darilnega bona in kliknite na gumb “UNOVČI”.

Kaj če je znesek vašega darilnega bona manjši kot skupni znesek vašega naročila?

V primeru, ko je skupni znesek vašega naročila večji kot je znesek darilnega bona, bo razlika za doplačilo prikazana, kot preostali znesek za plačilo. Za doplačilo lahko izberete plačilo po povzetju, plačilo preko PayPal-a ali plačilo predračuna na naš TRR.

Kaj če je znesek vašega darilnega bona večji kot skupni znesek vašega naročila?

Od skupne vsote bona bo odštet skupni znesek naročila. Skupni znesek plačila bo 0 EUR in stanje na vašem darilnem bonu se bo zmanjšalo za vrednost kupljenih izdelkov. Razlike ne vračamo, vendar bo le ta na voljo za vaš naslednji nakup.

Kako lahko preverite stanje vašega darilnega bona?

V naši e-trgovini, na strani MOJ RAČUN –> STANJE DARILNEGA BONA imate možnost preveriti kakšno je stanje na vašem darilnem bonu. Enostavno vnesite številko darilnega bona in kliklite na gumb »PREVERI STANJE«. Sistem bo prikazal trenutno stanje vašega darilnega bona. Prav tako imate tudi možnost, da dodate dodaten znesek na svoj darilni bon.

Več o naši ponudbi: Vsi izdelki


 

1 mnenje za Darilni Bon

  1. Anna N. (preverjena stranka)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica