Darilni paket Animals, 3+

22.00

Čudovit darilni paket za najmlajše, od 3. leta naprej. Paket vsebuje igro spomin “Animal Portraits” in pobarvanko “Where do you live?”. Darilni paket je primeren za fantke, kot tudi za punčke. K paketu lahko izberite GRATIS eko-zavijanje (prosim,  vpišite to pri opombi naročila na blagajni).

Več o posamičnih izdelkih lahko preberete tukaj: Animal PortraitsWhere do you live?

Stanje: Na zalogi

Šifra: 0031 Kategorije: , , Oznaki: ,
Igra spomin Animal Portraits, 3+

Igra spomin, od tretjega leta dalje.

Le kaj bi se zgodilo, če bi rakun imel fotoaparat? Prav gotovo bi fotografiral svoje prijatelje in nastale fotografije nalepil v album. Ali poznate te živali po imenu?

Igra vsebuje 14 parov živalskih kart.

Ta igra spomin je zabavna igra, kjer najmlajši igralci zbirajo 14 slikovnih parov z obračanjem navzdol obrnjenih kart. Malčki bodo potrebovali dober spomin za zmago, med igro pa bodo spoznali še različne zanimive živali.

Kot vse Marbushkine igre, je tudi spominska igra Animal Portraits narejena iz okolju prijaznih in naravnih materialov: recikliranega papirja.

Pobarvanka Where do you live?, 2+

Kje živi krt? Ah, to vsi vemo! Kaj pa muha? Ni tako enostavno, kajne? Preden začnete z delom, morate poiskati pare slik, da jih lahko pobarvate na enak način. Vzorci in ozadja pomagajo zapolniti večje prostore. 22 majhnih bitj vas čaka, da ugotovite, kateri je njihov dom. Pazite, slike smo res zmešali!

Poišči pare slik in jih pobarvaj!

Čudovito ilustrirana pobarvanka za oba spola, od 2. leta dalje.

Pobarvanka ima 22 strani.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica