Darilni paket Little Astronaut, 4+

39.00

Čudovit darilni paket za otroke, ki obožujejo astronavtsko tematiko in pustolovščine, od 4. leta naprej. Paket vsebuje družabno igro “Space Pirates” in pobarvanko za fantke ali za punčko (vašo izbiro vpišite pri opombi naročila na blagajni).

Darilni paket je primeren za fantke, kot tudi za punčke. K paketu lahko izberite GRATIS eko-zavijanje (prosim,  vpišite to pri opombi naročila na blagajni).

Več o posamičnih izdelkih lahko preberete tukaj: Space PiratesPobarvanka za fantkePobarvanka za punčke

Stanje: Na zalogi

Šifra: 0033 Kategorije: , , Oznaki: ,
Družabna igra Space Pirates, 4+

Neskončno vesolje vas čaka! Neznani planeti vas vabijo s svojimi zakladi in pustolovščinami. Zdaj lahko izveste, kakšno je življenje pravega vesoljskega pirata, ki išče skrite zaklade in se je za čim večji izplen pripravljen tudi bojevati. Za izjemne zaklade je vredno tvegati! Njihove čarobne moči vam lahko med potovanjem pridejo še kako prav. Vendar bodite previdni in jih modro uporabite!

Igra ima dve različici, ena za najmlajše s bolj enostavnimi pravili (4+), druga za starejše igralce z bolj zapletenimi pravili (5+).

Trajanje igre: približno 10-15 minut.

Pobarvanka za fantke (ali za punčke)

Pobarvanka za fantke je zbirka pustolovskih, potujočih risb, narejenih s peresom od ilustratorke Beatrix Bohony. Veliko podrobnosti na risbah nam govorijo o potovanjih, zakladih in o vesolju… Zaradi praktične velikosti, lahko pobarvanko vzamete kamor koli s seboj. Vzorci in ozadja vam pomagajo zapolniti večje prostore, vendar je izbira vaša: lahko jih v celoti obarvate ali po želji okrasite.

Pobarvanka za punčke je zbirka risb, narejenih s peresom od ilustratorke Beatrix Bohony. Risbe se dobro ujemajo z otroškimi črtami in risarskimi slogi. Vzorci, ki jih lahko nadaljujejo, izboljšajo njihovo spretnost, občutek za ritem in sposobnost sledenja oblikam. Namesto, da bi izpolnili prazne prostore, rahli vtisi dajo zagon barvanju, tako da ostane več časa in prostora za ustvarjalnost in fantazijo. Končni rezultat je res lahko njihov.

Pobarvanki imata 32 strani.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica