Darilni paket Little Creator, 5+

36.00

Čudovit darilni paket za otroke, ki obožujejo ustvarjanje in sestavljanke, od 5. leta naprej. Paket vsebuje ustvarjalni komplet družabnih iger “Do It Yourself!” in eno od otroških sestavljank od znamke Marbushka (vašo izbiro vpišite pri opombi naročila na blagajni).

Darilni paket je primeren za fantke, kot tudi za punčke. K paketu lahko izberite GRATIS eko-zavijanje (prosim,  vpišite to pri opombi naročila na blagajni).

Več o posamičnih izdelkih lahko preberete tukaj: Ustvarjalni komplet Do It Yourself!Otroške sestavljanke (Marbushka)

Stanje: Na zalogi

Šifra: 0034 Kategorije: , , Oznaki: ,
Ustvarjalni komplet Do It Yourself!, 5+

Obstaja veliko različnih družabnih iger, vendar nobena ni tisto, kar iščeš? Imaš morda že svojo zgodbo in imaš tudi svoje like, ki bodo del družabne igre? V tem kompletu lahko najdeš vse, kar boš potreboval/a za uresničitev tvojega načrta! Uporabiš lahko svinčnik, flomaster ali tempera barvice, skratka karkoli imaš pri roki! Oblikuj škatlo, igralno ploščo (na obeh straneh, če želiš!), pobarvaj figurice in žetončke. Na hrbtni strani škatle zapiši tudi navodilo, da bo vedno pri roki. Pustolovščina se lahko začne!

Komplet usebuje:

  • 1 škatla v naravni barvi
  • 1 igralna plošča v naravni barvi
  • 4 lesene figurice
  • 1 lesena kocka
  • 9 kartic
  • 20 žetonov
Sestavljanka Hello, nature! / The sea calls / City & Fun

Sestavljanke / puzzle-i od 5. leta starosti s čudovitimi ročno narisanimi slikami gora in narave, morja ali mesta, v lepih pastelnih barvah.

Sestavljanke imajo 52 kosov.

Sestavljene slike imajo dimenzijo 47 x 15 cm.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica