Darilni paket Piggily, 3+

36.00

Čudovit darilni paket za najmlajše, od 3. leta naprej. Paket vsebuje družabno igro “Piggily” in pobarvanko za fantke ali za punčko (vašo izbiro prosim vpišite pri opombi naročila na blagajni).

Darilni paket je primeren za fantke, kot tudi za punčke. K paketu lahko izberite GRATIS eko-zavijanje (prosim,  vpišite to pri opombi naročila na blagajni).

Več o posamičnih izdelkih lahko preberete tukaj: PiggilyPobarvanka za fantkePobarvanka za punčke

Stanje: Na zalogi

Šifra: 0032 Kategorije: , , Oznaki: ,
Družabna igra Piggily, 3+

Piggily je tekmovalna družabna igra od znamke Marbushka za najmlajše igralce. Morski prašički srečno in zadovoljno živijo v čudoviti palači. Svojega udobnega domovanja ne bi zapustili za nič na svetu, razen če jih privabite z njihovimi najljubšimi priboljški. Tako jih morda lahko prepričate, da se vam pridružijo pri igri. Poskusiti ni greh!

Igra ima osnovno različico za najmlajše igralce (od 3. leta naprej), in še 2 taktični različici za starejše otroke (4 – 5 let). Družabno igro Piggily se lahko otroci igrajo več let, saj lahko pravila igre spreminjate glede na težavnost in razvoj otroka, kar pripomore k večji zanimivosti igre, predvsem pa igra nikoli ne postane dolgočasna.

Trajanje igre: približno 10 minut.

Pobarvanka za fantke (ali za punčke)

Pobarvanka za fantke je zbirka pustolovskih, potujočih risb, narejenih s peresom od ilustratorke Beatrix Bohony. Veliko podrobnosti na risbah nam govorijo o potovanjih, zakladih in o vesolju… Zaradi praktične velikosti, lahko pobarvanko vzamete kamor koli s seboj. Vzorci in ozadja vam pomagajo zapolniti večje prostore, vendar je izbira vaša: lahko jih v celoti obarvate ali po želji okrasite.

Pobarvanka za punčke je zbirka risb, narejenih s peresom od ilustratorke Beatrix Bohony. Risbe se dobro ujemajo z otroškimi črtami in risarskimi slogi. Vzorci, ki jih lahko nadaljujejo, izboljšajo njihovo spretnost, občutek za ritem in sposobnost sledenja oblikam. Namesto, da bi izpolnili prazne prostore, rahli vtisi dajo zagon barvanju, tako da ostane več časa in prostora za ustvarjalnost in fantazijo. Končni rezultat je res lahko njihov.

Pobarvanki imata 32 strani.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica