Darilni paket Spring, 4+

39.00

Čudovit darilni paket za otroke, ki obožujejo pravljične like in živali, od 4. leta naprej. Paket vsebuje družabno igro “Glasshouse” in pobarvanko za punčko ali za fantke (vašo izbiro vpišite pri opombi naročila na blagajni).

Darilni paket je primeren za punčke, kot tudi za fantke. K paketu lahko izberite GRATIS eko-zavijanje (prosim,  vpišite to pri opombi naročila na blagajni).

Več o posamičnih izdelkih lahko preberete tukaj: Glasshouse, Pobarvanka za fantkePobarvanka za punčke

Stanje: Na zalogi

Šifra: 0035 Kategorije: , , Oznaki: ,
Družabna igra Glasshouse, 4+

Zabavna družabna igra za najmlajše od znamke Marbushke. Ker v deželi nočnih vil in vilincev nikoli ne posije sonce, rastline uspevajo le v rastlinjaku. Zanje skrbijo kresničke, ki jim dajejo svetlobo za rast. Nagajiv muc po imenu Zeleni Hihitavček jih rad preganja z jase. Nočne vile in vilinci pomagajo izgubljenim kresničkam. Zbirajo jih v laterne in jih vračajo v varen rastlinjak. Pri tem upajo, da jim Zeleni Hihitavček na poti ne povzroči še več težav.

Trajanje igre: približno 15 minut.

Pobarvanka za punčke (ali za fantke)

Pobarvanka za punčke je zbirka risb, narejenih s peresom od ilustratorke Beatrix Bohony. Risbe se dobro ujemajo z otroškimi črtami in risarskimi slogi. Vzorci, ki jih lahko nadaljujejo, izboljšajo njihovo spretnost, občutek za ritem in sposobnost sledenja oblikam. Namesto, da bi izpolnili prazne prostore, rahli vtisi dajo zagon barvanju, tako da ostane več časa in prostora za ustvarjalnost in fantazijo. Končni rezultat je res lahko njihov.

Pobarvanka za fantke je zbirka pustolovskih, potujočih risb, narejenih s peresom od ilustratorke Beatrix Bohony. Veliko podrobnosti na risbah nam govorijo o potovanjih, zakladih in o vesolju… Zaradi praktične velikosti, lahko pobarvanko vzamete kamor koli s seboj. Vzorci in ozadja vam pomagajo zapolniti večje prostore, vendar je izbira vaša: lahko jih v celoti obarvate ali po želji okrasite.

Pobarvanki imata 32 strani.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica