Družabna igra Drip-drop, 3+

(4 mnenja strank)

40.00

Čudovita, barvna družabna igra, enostavna pravila in velikost figurice omogočajo, da se tudi najmlajši zaljubijo v družabne igre 🙂 Le kaj je ta nenavaden zvok, to mehko škrabljanje? To je zvok dežja, ki se poigrava na listju. Med pohajkovanjem po gozdu je naše prijatelje ujela nevihta. Le kako se bodo vrnili domov v tako slabem vremenu? Vedrijo pod gobami in listjem in na poti domov izkoristijo vsak suh kotiček, da se izognejo dežju. Udobna kočica v drevesnem štoru jih že čaka: v kaminu prasketa ogenj, iz čajnika z vročim čajem pa se dvigajo oblaki pare. Tekma se prične – kdo bo prvi prispel do doma?

Kliknite tukaj za navodilo v slovenskem jeziku!

Ni na zalogi

Šifra: 0008 Kategoriji: , Oznaka:

Tip igre

Tekmovalna družabna igra za 2 – 4 igralce, od tretjega leta naprej. Trajanje igre: približno 15 minut.

Cilj igre

Cilj igre je, da s svojo figurico pridemo do kočice v drevesnem štoru še pred dežjem.

Kako poteka igra?

Pripravite igralno ploščo! Kočico v drevesnem štoru postavite na deževni konec potke. Na poljubni mesti ob potki položite kartici s travo in rastlinami. Vsak igralec izbere eno figurico in jo postavi na začetek poti ob igralni plošči.

Ko ste na vrsti, vrzite igralno kocko in se pomaknite na obarvano polje, kakor kaže kocka. Če ste na kocki dobili rožnato barvo, stopite na prvo naslednje polje z rožnato gobo. Če ste dobili zeleno, stopite na prvo naslednje polje z listom. Če ste dobili modro barvo, pa se pomaknite na prvo naslednje polje s kamnom! Te risbice vam kažejo, kam ste se zatekli pred dežjem. Če ste prispeli do kočice v drevesnem štoru na koncu potke, vstopite in se pogrejte. Dobrodošli doma!

Konec igre

Zmaga igralec, ki s svojo figurico prvi prispe do kočice v drevesnem štoru. Ostali igralci igrajo, dokler prav vsi ne prispejo do cilja.

Kaj je čar te igre?

Drip-drop je čudovita, barvna igra za najmlajše. Zaradi enostavnih pravil in velikosti figuric je primerna, da se najmlajši igralci prvič spoznajo z družabnimi igrami. 

Video posnetek (trailer):

 

 

Kot vse Marbushkine igre je tudi družabna igra Drip-drop narejena iz okolju prijaznih in naravnih materialov: papirja, lesa, organskega tekstila. Tukaj preberite, kako skrbimo za naš planet.

Ste vedeli, da je ta igra leta 2016 v Franciji dobila nagrado za svoje čudovite ilutracije? Več si preberite tukaj: Prix Ludia 2016.


 

Dimenzije 21 × 21 × 3 cm
Čas igranja

Število igralcev

4

Priporočena starost

3+

Navodila

,

4 mnenja za Družabna igra Drip-drop, 3+

 1. Slovenščina

  Igrica za najmlajše

  Tale igrica je kot nalašč za mlajše igralce, saj je zelo preprosta – otrokoma je bila zelo všeč!

 2. Slovenščina

  Tjaša (preverjena stranka)

 3. Slovenščina

  Špela (preverjena stranka)

 4. Slovenščina

  Anonimno (preverjena stranka)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica