Družabna igra Space Pirates, 4+

(5 mnenj strank)

40.00

Družabna igra za fante in punce, ki obožujejo astronavtsko tematiko in pustolovščine! Neskončno vesolje vas čaka! Neznani planeti vas vabijo s svojimi zakladi in pustolovščinami. Zdaj lahko izveste, kakšno je življenje pravega vesoljskega pirata, ki išče skrite zaklade in se je za čim večji izplen pripravljen tudi bojevati. Za izjemne zaklade je vredno tvegati! Njihove čarobne moči vam lahko med potovanjem pridejo še kako prav. Vendar bodite previdni in jih modro uporabite!

Kliknite tukaj za navodilo v slovenskem jeziku!

Ni na zalogi

Šifra: 0009 Kategoriji: , Oznaki: ,

Tip igre

Tekmovalna družabna igra za 2 – 4 igralce, od četrtega leta naprej. Trajanje igre: približno 10 – 15 minut.

Cilj igre

Cilj igre je, da astronavtski pirati zberejo čim več zakladov.

Kako poteka igra?

Igralno ploščo položite na sredino mize. Vsak igralec naj izbere vesoljsko ladjo in vesoljskega pirata. Vesoljske ladje postavite v vesoljsko pristanišče sredi igralne plošče. Na vsak planet položite po en zaklad. Sličica zaklada naj bo obrnjena navzdol.

Ko ste na vrsti, enkrat vrzite kocko, da lahko odletite na drug planet po zaklad.

 • Če vržena kocka prikazuje barvo: barve na kocki pomenijo različne vrste goriva. Na sosednji planet lahko prispete le po poti, ki barvno ustreza barvi goriva na vrženi kocki.
 • Če kocka prikazuje ognjeno skalo, se žal ne morete premakniti s planeta, saj bi ga bilo zaradi asteroidnega polja nevarno zapustiti. Počakati morate, da pridete spet na vrsto.

Včasih ne boste mogli nadaljevati zaradi asteroidnega polja ali zato, ker ste dobili barvo goriva, s katerim ne morete zapustiti planeta. Če se to zgodi, lahko uporabite čarobno moč enega izmed zakladov, ki ste jih pridobili, da nadaljujete.

Takoj, ko prispete na planet z zakladom, je tamkajšnji zaklad vaš. Med igro boste zbrali zaklade z različnimi čarobnimi močmi, na primer:

 • Vesoljska ladja: ta zaklad vas lahko popelje na poljuben planet, ne glede na to, ali do tja vodi pot ali ne.
 • Barvna goriva: s tem zakladom lahko izberete pot katere koli barve, ki vodi od vašega planeta, saj lahko ta urok spremeni vaše gorivo.
 • Bang: ta zaklad ima izjemno moč! Če ga uporabite v bitki, zmagate, tudi če vaš nasprotnik z metom kocke dobi šest.

… in še veliko več!

Bitka: Če morate stopiti na polje, kjer že stoji vesoljska ladja, MORATE v bitko (kot narekuje tradicija vesoljskega piratstva)! Vzemite oštevilčeno kocko s polja z napisom bang. Prvi jo vrže igralec, ki je na planet prispel zadnji. Če je na enem planetu več igralcev, zadnji prispeli igralec izbere, s kom se bo bojeval. Zmaga tisti, ki z metom kocke dobi višjo številko. Zmagovalec bitke lahko izbere enega od poraženčevih zakladov.

Viseči most (v težji stopnji): Če ne želite izgubiti točk, lahko namesto čarobnih kovancev uporabite viseči most! V tem primeru morate zapustiti svojo vesoljsko ladjo, saj lahko le vaš vesoljski pirat prečka most in pobere zaklad.

Konec igre

Če na planetih ni več nobenega zaklada, vsi igralci preštejejo svoje zaklade. Zmaga igralec z največ zakladi.

Kaj je čar te igre?

Prava družabna igra za fante in punce, ki obožujejo astronavtsko tematiko in pustolovščine! Igra ima 2 različici, ena za najmlajše s bolj enostavnimi pravili, druga za starejše igralce z bolj zapletenimi pravili.

Video posnetek (trailer):

 

Kot vse Marbushkine igre je tudi družabna igra Space Pirates narejena iz okolju prijaznih in naravnih materialov: papirja, lesa, organskega tekstila. Tukaj preberi, kako skrbimo za naš planet.

Igro Space Pirates lahko igrate tudi na plaži 🙂 One day on planet of summer.


 

Dimenzije 21 × 21 × 3 cm
Čas igranja

Število igralcev

4

Priporočena starost

4+

Navodila

,

5 mnenj za Družabna igra Space Pirates, 4+

 1. Slovenščina

  Katja B. (preverjena stranka)

  zelo zabavna za celo druzino, cas kr hitreje mine.

 2. Slovenščina

  Janja Sosič (preverjena stranka)

  Otroka sta navdušena nanjo. Je krajša in se lahko odigra mimogrede, ko čakamo, da eden poje večerjo ali med pripravo kosila.

 3. Slovenščina

  Urška (preverjena stranka)

 4. Slovenščina

  Tadeja (preverjena stranka)

  Zanimiva igra, dve težavnosti

 5. Slovenščina

  Maša (preverjena stranka)

  Super igra

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica