Družabna igra The lost necklace, 4+

40.00

Čudovito ilustrirana družabna igra za najmlajše od znamke Marbushke. Pred davnimi časi je v kraljestvu daleč stran živela prekrasna princesa. Zlobna čarovnica, ki ji je zavidala njeno lepoto, jo je uročila, da je utonila v globok spanec brez sanj. Princesina čarobna ogrlica se je strgala in štirideset steklenih biserov se je raztrosilo po vrtu. Pravijo, da bo princeso zbudil tisti, ki zbere vse bisere in sestavi ogrlico, preden pade zadnje zrnce peska v peščeni uri. Princesa še vedno spi in čaka na svojega rešitelja.

Kliknite tukaj za navodilo v slovenskem jeziku!

Nema na zalihi

SKU: 0072 Kategorije: , Oznaka:

Tip igre

Sodelovalna družabna igra za 1 – 6 igralcev od četrtega leta naprej. Trajanje igre: približno 20 minut.

Cilj igre

Zberite vseh 40 biserov ogrlice, preden sestavite peščeno uro.

Kako poteka igra?

Igralno ploščo položite na sredino igralne površine. Ploščice s peščeno uro nakopičite ob igralni plošči. Steklene bisere posipajte okrog princese. Preden začnete z igro, se dogovorite, ali želite pri sestavljanju ogrlice slediti določenemu vzorcu. Dogovor ni obvezen – igralci lahko steklene bisere polagajo na princesin vrat v poljubnih vzorcih in barvnih kombinacijah. Nato začnite z igro! Začne najmlajši igralec, ki naj vrže kocko. Če kocka pokaže:

  • barvo: Igralec naj z igralne plošče pobere steklen biser v barvi, ki je prikazana na kocki, in ga položi na princesin vrat. Če na igralni plošči ni več biserov v tej barvi, igralec ne sme vzeti bisera druge barve, pač pa je na vrsti drug igralec.
  • mravljo: Igralec sme z igralne plošče pobrati dva steklena bisera katere koli barve in ju položiti na princesin vrat.
  • peščeno uro: Igralec naj izvleče ploščico s peščeno uro in jo položi ob igralno ploščo.

Konec igre

Če peščeno uro sestavite pred ogrlico, to pomeni, da vam je zmanjkalo časa! Če vam uspe ogrlico sestaviti pred peščeno uro, to pomeni, da ste uspešno zlomili urok in rešili princeso!

Kaj je čar te igre?

Ta čudovita družabna igra bo navdušila vsa dekleta, ki obožujejo čarobni svet princese, zaklada in tudi tiste, ki radi ustvarjajo svoj nakit z biseri. Otrok se lahko igra s to družabno igro tudi sam.


Kot vse Marbushkine igre je tudi igra The lost necklace narejena iz okolju prijaznih in naravnih materialov: papirja, lesa, organskega tekstila in češke bisere. Tukaj preberite, kako skrbimo za naš planet.

Igra The lost necklace je ena od najstarejših iger v ponudbi Marbushke. Leta 2021 je bila igra prenovljena z novimi ilustracijami. Preberi več: The lost necklace – second edition


 

Dimenzije 21 × 21 × 3 cm
Vrijeme igranja

Broj igrača

1-6

Preporučena godina

4+

Upute

,

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

0
Košarica