Lesena sestavljanka Good morning, 8+

(1 mnenje stranke)

48.00

Dobro jutro
  • Umetnik: Sergey Adeev
  • Leto: 2019
  • Število kosov: 170
  • Zahtevnost: enostavno
  • Čas sestavljanja: 1-3 ure
  • Priporočena starost: 8+ (ni primerno za otroke mlajše od 3 let)
  • Velikost sestavljene slike:  27.7 x 24 cm
  • Teža: 490g

Slika v slogu “naivne umetnosti” je realizirana v “naivnih” podrobnostih. Podobno risankam, smešno, nepremišljeno neumno – tako se pojavljajo prebivalci vasi. Vse njihovo življenje se vrti okoli velikega osrednjega samovara, medtem ko veselo sonce sije na nebu. V sestavljanki je “skrita sestavljanka”: del vaškega uličnega življenja. Našli ga boste šele, ko bo sestavljena celotna sestavljanka.

Stanje: Na zalogi

Unikatne ročno izdelane lesene sestavljanke DaVICI

DaVici je ustvaril prve sestavljanke iz naravnega lesa na svetu v premium segmentu. Podjetje sodeluje s več kot 200 umetnikom. Ekskluzivno ročno izdelane slike znanih umetnikov.

Lesene sestavljanke od DaVICI-ja so narejene iz trajnostnega, kakovostnega, ekološko neoporečnega brezovega lesa. Natančni laser zagotavlja filigransko obdelavo kosov sestavljanke, ki se popolnoma prilegajo drug drugemu. Sestavljanka ni le nekaj samo za oko: očara tudi aroma brezovega lesa. Potopite se v svet DaVICI-ja in sestavite slike znanih umetnikov, v katerih vsaka podrobnost pripoveduje posamečno zgodbo.

SESTAVLJANKE DAVICI:

SPODBUJAJO SPRETNOSTI

SPROSTIJO UM

ODLIČNO PRILEGAJO SKUPAJ

 PRESENETIJO NA VEČ NAČINOV

Slika v sliki

Ko končate, sestavljano sliko obrnite. Umetniško delo se zdaj kaže z druge strani. Lesena sestavljanka z naravne strani znova izgleda drugače in pripoveduje zgodbo iz širše perspektive, ki jo je treba razlagati na povsem nov način. Za še večji izziv je sestavljanko mogoče sestaviti tudi od zadaj, zato so ljubki oblikovani posamezni deli še bolj očitni.

Uporabljeni materiali

Les že vse življenje nabira sončno svetlobo, to se odraža v naših sestavljankah. Vse naše čute spodbuja toplota tega materiala.

Ko natančno pogledate vsak kos, lahko vidite rumene in oranžne odtenke, ki jih vidimo ob pogledu na sonce.

Ko koščke držite v roki, lahko občutite gladko teksturo.

In seveda je očarljiva aroma lesa, ki vas bo obkrožila vsakič, ko odprete škatlo svoje sestavljanke.

Zavedamo se, da je les zelo dragocen naravni material, zato poskušamo čim manj vplivati ​​na okolje in z WWF sodelujemo že od leta 2019.

Za izdelavo lesenih sestavljank DaVICI se uporabljajo samo nestrupeni materiali, in sicer vrhunski les in papir s certifikatom FSC.

Varnost in skrb

Pri ravnanju s sestavljanko upoštevajte naslednja pravila:

Sestavljanke ne močite z vodo, ker les zlahka vpija vlago in se lahko deformira. Obrišite jih samo s suhimi papirnatimi prtički (brez detergentov / čistil).

Otroci, mlajši od priporočene starosti, naj se ne igrajo s sestavljanko.

Če so deli pravilno sestavljeni, se zlahka prilegajo in za njihovo povezavo vam ni treba uporabiti surove sile.

Če želite risati na hrbtni strani sestavljanke, je najboljši način to, da uporabite akrilno barvo, saj izgleda odlično na lesu in ne poruši svoje strukture. Uporabite lahko tudi katero koli vrsto svinčnika.

Teža450 kg
Dimenzije23.5 × 16.5 × 5 cm
Material

Čas sestavljanja

Stopnja težavnosti

Priporočena starost

8+

1 mnenje za Lesena sestavljanka Good morning, 8+

  1. Anonimno (preverjena stranka)

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica