Lesena sestavljanka Lurking Chameleon, 14+

29.0039.00

Ekskluzivna lesena sestavljanka za odrasle in mladostnike, ki vsebuje prav poseben komplet koščkov v obliki živih bitij in znamenitosti.

Predstavljajte si, da ste se izgubili v pragozdu. Bi bili prestrašeni? Le kakšne neverjetne živali in eksotična bitja bi srečali? Okrog vas bi se lahko spreletavali prečudoviti tropski metulji, pod listjem pa bi se morda skrivale nevarne, strupene žabe, medtem ko bi v blatni reki plavali ogromni krokodili. Kako hitro bi vas nesle noge, če bi vam pot prekrižala puma ali nosorog? Morda pa vam uspe najti štiriperesno deteljico za srečo in boste iz pragozda prišli kar na hrbtu veličastnega slona! Prepustite se domišljiji pri sestavljanju tega neverjetnega kameleona na preži!

Na voljo v dveh velikostih: M: 136 koščkov in L: 221 koščkov

Edinstvene lastnosti

Ta lesena sestavljanka je vse prej kot običajna. Gre za izjemno kompleksno zasnovo 100 do 300 edinstveno oblikovanih koščkov, ki so po zahtevnosti primerljivi s 1000 koščki običajnih sestavljank. Vsi ti koščki so na primer povsem svojevrstne oblike. Ravno zato so tako zabavni in omogočajo kakovostno preživljanje prostega časa. Sestavljanka, izdelana iz lesonita in papirja, je že sama po sebi prava pravcata umetnina.

Vsak košček se prilega drugemu, popolnoma drugače oblikovanemu koščku. Pravi zalogaj je najti tisto obliko spoja, ki povezuje koščka, ki sodita skupaj. Koščka sta si lahko podobna, vendar se drug drugemu ne prilegata.

Pri sestavljanju oživijo zgodbe, saj odkrivate različne živali in predmete, ki so tako ali drugače povezani z glavnim likom sestavljanke. Sestavljanka lahko pričara večurno prijetno zabavo odraslim, krogu prijateljev, družinam in vsakomur, ki si želi sprostitve, izzivov in zabave obenem.

Med drugim vsebuje naslednje edinstvene oblike:

🦅 ptica
🐘 slon
🐢 želva
🐌 polž
🐸 žaba
🌷 roža
🦋 metulj
🐊 krokodil
itd.

Zakaj je ta sestavljanka tako posebna?

Ta lesena sestavljanka

⚙ bo spodbudila vašo domišljijo,

🏝 bo poskrbela za navdih in sproščanje hkrati,

💡 bo prebudila vašo ustvarjalnost,

🐉 vam bo omogočila, da ne sestavite le slike, pač pa celo zgodbo,

🏰 vas bo popeljala v neverjetne nove svetove,

🌍 izdelek in pripadajoča embalaža sta okolju prijazna, saj sta izdelana iz lesa in drugih naravnih materialov (juta in papir).

Pri tej leseni sestavljanki ne gre za običajno sestavljanje posameznih koščkov, pač pa zahteva prav poseben premislek.

Uporabljeni materiali

Naša ekskluzivna sestavljanka je shranjena v visokokakovostni embalaži iz lesonita. Škatla je izdelana iz bioloških, recikliranih materialov, kar izdelku daje edinstven pridih, obenem pa prispeva k varstvu okolja. Koščki sestavljanke so v škatli zaščiteni s tkanino iz jute.

Tehnologija

Dovršeno in robustno prileganje koščkov sestavljanke zagotavljata izjemno natančna zasnova in tehnologija preciznega laserskega rezanja z veliko ročnega dela v manjših delavnicah. Tako se košček lesa in papir prelevita v pravo umetnino!

Popolno darilo

Iščete posebno darilo? Naše edinstvene lesene sestavljanke so popolna izbira, saj z njimi svojim najdražjim podarite tudi ure zabave! To darilo bo v večen spomin, poleg veselja z ustvarjanjem pa bodo v zabaven izziv obdarovancu ali celo vsej družini oziroma skupinici prijateljev.

Zberite več edinstvenih lesenih sestavljank in se lotite sestavljanja, ko si zaželite sprostitve po napornem dnevu ali pa ko preprosto potrebujete malo zabave.

Video predstavitev:

 


Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od treh let, saj vsebuje koščke, ki jih otrok lahko pogoltne.


 

Dimenzije 20 × 14 × 5 cm
Čas igranja

Število igralcev

1-4

Priporočena starost

13+, 7+, 8+, Za odrasle

Velikost

M, L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica
Black Friday 2023