BESTSELLER

Lesena sestavljanka Spectacular frigate, 8+

48.00

Spektakularna fregata
  • Umetnik: Sergey Adeev
  • Leto: 2008
  • Število kosov: 130
  • Zahtevnost: enostavno
  • Čas sestavljanja: 1-3 ure
  • Priporočena starost: 8+ (ni primerno za otroke mlajše od 3 let)
  • Velikost sestavljene slike: 24.3 x 27.8 cm
  • Teža: 530g

Podrobnosti sestavljanke prikazujejo delovanje neba in podvodnega sveta ter topel prosti čas ljudi, ki se imajo radi. Naivna umetnost je duša ljudi, naivni umetniki so ljudje, ki jim je Bog dovolil videti lepoto. Podrobnosti – umetniški elementi naivne umetnosti, ki pripovedujejo o rodovitnosti zemlje, drevesih, veselih samostanih, gostoljubnih festivalih, ljubečih ljudeh.

Stanje: Na zalogi

Video predstavitev:

Unikatne ročno izdelane lesene sestavljanke DaVICI

DaVici je ustvaril prve sestavljanke iz naravnega lesa na svetu v premium segmentu. Podjetje sodeluje z več kot 200 umetniki. Ekskluzivno ročno izdelane slike znanih umetnikov.

Lesene sestavljanke DaVICI so narejene iz trajnostnega, kakovostnega, ekološko neoporečnega brezovega lesa. Natančni laser zagotavlja filigransko obdelavo kosov sestavljanke, ki se popolnoma prilegajo drug drugemu. Sestavljanka ni le nekaj samo za oko: očara tudi aroma brezovega lesa. Potopite se v svet DaVICI-ja in sestavite slike znanih umetnikov, v katerih vsaka podrobnost pripoveduje posamično zgodbo.

SESTAVLJANKE DAVICI:

SPODBUJAJO SPRETNOSTI

SPROSTIJO UM

– SE ODLIČNO PRILEGAJO SKUPAJ

 PRESENETIJO NA VEČ NAČINOV

Slika v sliki

Ko končate, sestavljano sliko obrnite. Umetniško delo se zdaj kaže z druge strani. Lesena sestavljanka z naravne strani znova izgleda drugače in pripoveduje zgodbo iz širše perspektive, ki jo je treba razlagati na povsem nov način. Za še večji izziv je sestavljanko mogoče sestaviti tudi od zadaj, zato so ljubki oblikovani posamezni deli še bolj očitni.

Uporabljeni materiali

Les že vse življenje nabira sončno svetlobo, to se odraža v naših sestavljankah. Vse naše čute spodbuja toplota tega materiala.

Ko natančno pogledate vsak kos, lahko vidite rumene in oranžne odtenke, ki jih vidimo ob pogledu na sonce.

Ko koščke držite v roki, lahko občutite gladko teksturo.

In seveda je očarljiva aroma lesa, ki vas bo obkrožila vsakič, ko odprete škatlo svoje sestavljanke.

Zavedamo se, da je les zelo dragocen naravni material, zato poskušamo čim manj vplivati ​​na okolje in z WWF sodelujemo že od leta 2019.

Za izdelavo lesenih sestavljank DaVICI se uporabljajo samo nestrupeni materiali, in sicer vrhunski les in papir s certifikatom FSC.

Varnost in skrb

Pri ravnanju s sestavljanko upoštevajte naslednja pravila:

Sestavljanke ne močite z vodo, ker les zlahka vpija vlago in se lahko deformira. Obrišite jih samo s suhimi papirnatimi brisačkami (brez detergentov/ čistil).

Otroci, mlajši od priporočene starosti, naj se ne igrajo s sestavljanko.

Če so deli pravilno sestavljeni, se zlahka prilegajo in vam za njihovo povezavo ni treba uporabiti surove sile.

Če želite risati na hrbtni strani sestavljanke je najboljši način to, da uporabite akrilno barvo, saj izgleda odlično na lesu in ne poruši svoje strukture. Uporabite lahko tudi katero koli vrsto svinčnika.

Teža 530 kg
Dimenzije 23.5 × 16.5 × 5 cm
Material

Čas sestavljanja

Stopnja težavnosti

Priporočena starost

8+

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica