Search
Close this search box.

Leseni zemljevid sveta, 3D, Aqua

118.30

Obnovite svoj dom, pisarno in poslovni prostor z najboljšo izbiro stenskega dekorja. Naš lesen zemljevid sveta od znamke Enjoythewood je ročno izdelan iz naravnega brezovega lesonita, je okolju prijazen in je večen. Ljudje bodo ure in ure strmeli vanj! To bo vaš dekor, motivacija za potovanje in ponos.

Lesen zemljevid sveta je neverjetno darilo za prijatelje, družine ali kolege. Je popoln dodatek za vsak prostor ali pisarno. Leseni zemljevidi so v celoti ročno izdelani z veliko pozornostjo do detajlov, kar ima za posledico osupljiv dodatek za vaš dom ali pisarno.

Vsi leseni zemljevidi sveta so na voljo v naslednjih velikostih:

📍 M – 100 cm x 60 cm
📍 L – 150 cm x 90 cm
📍 XL – 200 cm x 120 cm

1. Osnovne informacije

📍 Naši leseni zemljevidi sveta so zaščiteni z mednarodnim patentom in avtorskimi pravicami.

📍 Prvi zemljevid sveta je ustvarila ekipa Enjoythewood.

📍 Ročno izdelan iz naravnega brezovega lesonita.

📍 Privzeti jezik opisov na zemljevidih: angleščina.

📍 Navodilo za namestitev zemljevida je v slovenskem jeziku! Za ogled navodila za namestitev kliknite tukaj

📍 Barva zemljevida je lahko nekoliko svetlejša ali temnejša, ker je narejena iz naravnega lesa.

📍 Najkakovostnejši lesen zemljevid na trgu!

📍 Lasersko gravirane državne meje in imena držav

📍 Od 6 do 15 mm debeline

📍 Zaradi velikosti so nekatere države in otoki na zemljevidu izpuščeni, zato zemljevid ni 100% geografsko pravilen.

📍 Na voljo je že v lepi darilni škatli, pripravljeni za obdarovanje.

📍 V paketu so priloženi tudi imena oceanov, lesena letala, jadrnice in kompas.

📍 Doživljenjska garancija.

2. Opis izdelka

2D / 3D stenski zemljevid sveta, različnih dimenzij, je kakovostno ročno izdelan in je iz naravnega brezovega lesonita. Vsak kos je pregledan in po potrebi dodatno obdelan, meje in imena držav pa so lasersko zelo natančno vgravirane, zato so napisi zelo “čisti” in jasno berljivi. Celotni zemljevid sveta je ena velika sestavljanka, saj je sestavljen iz več lesenih delov oziroma celin in otokov. Deli so med seboj enostavno povezljivi. Razlika med 2D in 3D zemljevidom je, da je 3D zemljevid narejen iz več plasti lesa, ki so med seboj že ročno zlepljeni in tudi ročno poslikani (v 5 odtenkih ali barvah). Debelina posameznega kosa pri 3D zemljevidih je med 6 in 15 mm.

3. Velikosti zemljevida sveta & dobavni roki

Vsi leseni zemljevidi sveta so na voljo v naslednjih velikostih:

📍 M – 100 cm x 60 cm / na zalogi / dostava: 2-3 delovni dni
📍 L – 150 cm x 90 cm / na zalogi / dostava: 2-3 delovni dni
📍 XL – 200 cm x 120 cm / na zalogi / dostava: 2-3 delovni dni

4. Namestitev zemljevida

📍Preprosta namestitev v 1-2 urah (odvisno od velikosti zemljevida) s pomočjo vogalnih predlog in navodil za namestitev.

📍 Zemljevid vključuje poseben lepilni trak / obojestransko odstranljivo lepilo, ki ne uniči vaših sten (vendar ni primeren za tapete).

Namestitev stenskih zemljevidov sveta je preprosta in ponuja veliko zabave. Podlaga na katero želite namestiti zemljevid ne sme biti vlažna, saj lahko vlaga čez čas deformira les in le ta spremeni obliko (se upogne). Ravno tako zemljevida ne smemo izpostavljeni direktnemu soncu, saj lahko les spremeni barvo zemljevida.

Vse kar potrebujete najdete neposredno v paketu. Priloženi dvostranski lepilni trak so dobrodošla zamenjava tradicionalnim klasičnim sistemom spajanja, to pomeni da vrtanje in vijačenje ni potrebno. Lepilni trak omogoča močan in dolgotrajen spoj, enotno linijo spoja, odlično tesnilnost in popolen dizajn. Lepilni trak je tudi možno enostavno odstraniti s stene. Dodatnih tekočih lepil se ne uporablja, saj lahko pride do poškodbe stene. Enako velja za žebljičke, saj lahko pride do poškodbe zemljevida. V paketu je priložena tudi predloga s katero lahko zelo natančno postavite posamezne celine. Popolnoma vsak član družine lahko dobi svojo vlogo pri namestitvi zemljevida in tako vse skupaj postane bolj zabavno.

2D / 3D stenski zemljevidi se lahko uporabljajo v notranjih prostorih in se ga lahko uporablja tudi kot stilsko dopolnilo vašega doma. Zemljevid ima ekskluziven dizajn in polepša stene vašega doma. Mnogi so slike nadomestili ravno z njim. Stenski zemljevidi imajo definitivno tudi izobraževalni učinek in so tako v pomoč otrokom, kot tudi odraslim, saj nam je zemljevid stalno pri “roki”. Zemljevid je lahko tudi dober motivator, saj na njem lahko označimo kraje, ki jih nameravamo v bližnji prihodnosti obiskati.

Kot dodatek k zemljevidom se lahko uporabi tudi potisne zatiče s katerimi lahko kjerkoli na zemljevidu označite kraje, ki ste jih že obiskali ali pa jih nameravate v bližnji prihodnosti obiskati. Zatiči so lahko v obliki letal, zastav ali dogodkov. Pri tem morate biti še posebno pozorni, da žebljički ne pridejo v stik z majhnimi otroki in s hišnimi ljubljenčki. Potisne zatiče lahko naročite tukaj.

5. Informacije o vsebini paketa

Paket vsebuje:

 • 2D ali 3D leseni zemljevid sveta, glede na izbrano velikosti, razdeljen na posamezne kose in celine
 • 1 x leseni kompas
 • 2 x lesena jadrnica
 • 3 x leseno letalo
 • 4x napis oceana
 • navodilo za namestitev zemljevida sveta
 • predloga za pravilno postavitev zemljevida
 • dvostranski lepilni trak za pritrditev zemljevida sveta na steno (v kolikor se držite navodil, je lepilnega traku ravno dovolj)

Vsi kosi zemljevida so pakirani v polistiren in tudi v kartonsko darilno škatlo, zato je možnost poškodb med prevozom zelo majhna.

Velikosti in teža paketov:

2D zemljevid sveta

 • M velikost: 37 x 33 x 11 cm, 1,5 kg
 • L velikost: 42 x 42 x 14 cm, 3 kg
 • XL velikost: 45 х 49 х 17 cm, 5 kg

3D zemljevid sveta

 • M velikost: 37x33x11 cm, 1.5 kg
 • L velikost: 42x42x14 cm, 4 kg
 • XL velikost: 45х49х17 cm, 7.5 kg

6. Dodatki k zemljevidu sveta

V naši spletni trgovini vam ponujamo tudi:

 1. potisne zatiče s katerimi lahko kjerkoli na zemljevidu označite kraje, ki ste jih že obiskali ali pa jih nameravate v bližnji prihodnosti obiskati. Zatiči so lahko v obliki letal, zastav ali dogodkov.

7. Posvet pri izbiri zemljevida

Če niste prepričani, katera velikost ali barva lesenega zemljevida sveta ustreza vašemu prostoru, nas prosim kontaktirajte na e-naslov info@hiddenforest.si, z veseljem vam bomo svetovali. Izmerite prostor, kamor nameravate namestiti zemljevid vključno s predmeti (npr. kavč, postelja, komoda, itd.), ki bodo pod zemljevidom. Prav tako nam lahko pošljete fotografijo. Tako vam bomo lahko lažje svetovali glede pravilne velikosti zemljevida, kot tudi barve, če niste prepričani. Seveda pa je končna odločitev potem vaša. 😊


Video o namestitvi lesenega zemljevida Enjoythewood:


Video predstavitev proizvodnja Enjoythewood:


MEDNARODNI PATENT

Leseni zemljevid sveta je zaščiten z mednarodnim patentom in avtorskimi pravicami. S kopiranjem izdelka kršite avtorske pravice in se boste soočili z resnimi pravnimi težavami.

Teža Ni na voljo
Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
Košarica