NAGRADA – Slovenian Prestige Awards – OKOLJU PRIJAZNA MALOPRODAJA DARIL LETA 2021/22

Z velikim ponosom in neverjetnim veseljem sporočamo, da naša trgovina je prejela nagrado od Slovenian Prestige Awards za Okolju Prijazna Maloprodaja Daril Leta 2021/22.

Zakaj so se sodniki odločili za Hidden Forest? Preberite originalni članek od Slovenian Prestige Awards (v angleščini, ki smo za vas tudi prevedli v slovenščino).

“IZDELKI IZ SKRITEGA GOZDA SO TAKO ZABAVNI, KOT SO ZAVESTNI”

Spletna trgovina The Hidden Forest (ali Skriti gozd) ponuja okolju prijazen pristop v slovenski maloprodajni panogi z ogromno ponudbo sestavljank, družabnih iger in izdelkov za dekoracijo doma.

Podjetje je bilo prvotno ustvarjeno iz ljubezni do izjemnih, okolju prijaznih izdelkov, ki obogatijo čas, ki ga družine preživijo skupaj; še posebej primerno za dvig razpoloženja ob nenavadnih časih zadnjih dveh let. Vsi razpoložljivi izdelki so izbrani s strani ustanoviteljice in lastnice, Timee Kisuczky-Dimkovski, katera strmi k edinstvenemu značaju izdelkov in predvsem k skrbi za okolje. Bolj kot karkoli si želi Timea družinam pomagati kakovostno preživeti skupni čas in upa, da boste z njeno spletno trgovino in izdelki našli priložnost za zabavne skupne trenutke.

Izdelki iz Skritega gozda so tako zabavni kot tudi zavestni.  Družabne igre znamke Marbushka je zasnovala madžarska družina z namenom, da popeljejo igralce v neverjeten domišljijski svet, očarljive lesene sestavljanke, ki so narejene ročno in iz navarnih materialov prihajajo iz Belorusije in Rusije. Potopite se v svet DaVICI sestavljank, ki so izdelane iz trajnostnega, visoko kakovostnega brezovega lesa z natančnim laserskim izrezom. Poleg zbirke čarobnih sestavljank pa ima The Hidden Forest široko paleto okraskov za dom, kot so leseni zemljevidi sveta in okrasni venci, ki v trenutku v vaš dom prinesejo toplino.

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Košarica