Druzabna igra Kingdom

Pogosto Zastavljena Vprašanja (FAQ) – Kingdom

Kingdom je najzahtevnejša družabna igra v naši ponudbi. Zbrali smo najpogostejša vprašanja, katera smo dosedaj prejeli od naših strank, ki so kupile to zanimivo pustolovsko namizno igro 😊. Upamo, da bodo naši odgovori koristili vsem, ki že igrajo to čudovito igro in tudi tistim, ki imajo Kingdom na svojem seznamu želja…

druzabne-igre-kingdom-6

1. Ali se ploščice spomina na igralno ploščo polaga tako, da se morajo ujeti s spodaj narisano površino oziroma je dovolj, če se znajdejo v okviru pravega mesta?

Ploščice je treba postaviti na točno določeno mesto, kamor sodijo (slika zimskega dela mesta mora prekriti popolnoma enak del slike poletnega mesta).

druzabna-igra-kingdom-8

2. Ploščice spominov (teh je 25) se pridobiva s ploščicami izzivov (teh je 24). V navodilih izrecno piše, da je igra končana, ko zmanjka ploščic spominov. Zaradi neenakega števila nama na kupčku vedno ostane ena ploščica spomina. Kaj smo spregledali?

Imate prav, ploščic spominov je 25, medtem ko je ploščic izzivov 24. Kartice trgovca (“Merchant Cards“) omogočajo nakup spominske ploščice za 5 zmagovalnih točk (tudi, če nimate izpolnjene ploščice za izziv!), zato je treba med igro uporabiti vsaj eno kartico trgovca, da boste lahko dokončali igro.

3. Kam na zemljevidu spada kartica spomina, ki se imenuje Palača (“The Castle”)?

Palača je ena “jolly joker” ploščica, ki jo lahko položite zraven katerekoli ploščice spomina zunaj mestnih meja.

4. Kartica sodelovanja (“Team up”): Kaj se zgodi, če jo dobi nekdo, ki ni narisan na kartici? Mu je samo nekoristna karta?

Ni pomembno, kdo je narisan na kartici, vedno sta dva lika, gre samo za dizajn. Kdorkoli od igralcev jo lahko dobi in jo tudi uporabi.

Druzabna igra Kingdom Team Up

5. Kartica sodelovanja (“Team up”): Navodilo pravi, da se lahko nanjo sklicuje vsak od sodelujočih igralcev. Sodelujoči, pomeni eden od tistih dveh, ki sta narisana na kartici?

Igralec, ki ima karto lahko zaprosi kogarkoli od soigralcev, da mu pomaga z izzivom (ni pomembno, kdo je narisan na kartici).

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Košarica
Black Friday 2023