Marbushka-osnovna

Marbushka je družinsko podjetje, ki izvira iz Madžarske, z lastnim oblikovanjem in izdelavo kakovostnih iger. Filozofija, ki stoji za oblikovanjem Marbushka, je izvirnost, iskrenost in igrivost. Visoka kakovost je zagotovljena z uporabo naravnih materialov in najkvalitetnejšimi obrtmi. Igre Marbushka bodo v mnogih generacijah ostale zaklad ne samo zaradi zunanjega videza, temveč tudi zaradi vsebine in duha.

Dreampiece_logotip

Naš distributor ekskluzivne lesene sestavljanke, DreamPiece, je iz Madžarske, medtem lesene sestavljanke so narejene v lokalnih delavnicah v Belorusiji in v Rusiji.

Več na www.dreampiece.hu

Enjoythewood_logotip

KMALU... 🙂

Ekola_logotip

Ekola je trgovina, kjer so doma predvsem izdelki lokalne, domače pridelave. Zavezani trajnosti delujejo po konceptu zero-waste: vse izdelke, ki jih ponujajo, dobite brez odvečne, odpadne embalaže 🌍.

Naše družabne igre in otroške sestavljanke lahko pogledate in kupite tudi v trgovini EKOLA v Kopru🛒.

Več na spletni strani trgovine Ekola. Naslov: Vojkovo nabrežje 5, 6000 Koper.

Naše igre lahko najdete tudi v iskalniku zelenih in etičnih izdelkov. Zeleni Planet je spletno središče za predstavitev zdravih, ekoloških, pravičnih, trajnostnih in živalim prijaznih izdelkov in storitev.​

Hiša Miganje v Kamniku ponudi odličen prostor za otroške rojstne dneve ter vadbe za ortoke in odrasle. Telovadnica je opremljena z naravnimi materiali, kar je resnično najbolj primerno za vse nas. 

Naše družabne igre in otroške sestavljanke lahko pogledate in kupite tudi v Hiši Miganja v Kamniku 🥰.

Več na spletni strani Hiše Miganja. Naslov: Mercator Center, Kovinarska cesta 36, 1241 Kamnik

0
Košarica
Scroll to Top