Splošni pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji poslovanja

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Hiddenforest.si so skladni z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje..S spletno trgovino Hiddenforest.si (v nadaljevanju “trgovina”) upravlja podjetje:

 

Lockedbox svetovanje, finančno in poslovno svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski, s.p.

 

Kratek naziv: Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski, s.p.

 

Naslov: Zalog pri Cerkljah 121, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

 

Matična številka: 8464022000
Davčna številka: SI64205215
Zavezanec za DDV: DA

 

TRR: IBAN SI56 0313 8100 1008 459 (SKB banka)

 

Email: info@hiddenforest.si

 

Telefon: +386 40 639 238

 

Vpis v register: 1.7.2019, številka: 316-04-03133-2019/2 (AJPES, izpostava Koper)

 

Poslovanje trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem so urejeni s splošnimi pogoji poslovanja. Uporabnika spletne trgovine Hiddenforest.si (v nadaljevanju kupec) zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

 

DOSTOPNOST INFORMACIJ

 

(povzetek zakonodaje)

 

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
g) način plačila,
h) časovno veljavnost ponudbe,
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

NAKUP PREKO SPLETNE TRGOVINE

 

Splošno

 

Naročilo nakupa se sklepa samo v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca.V besedilu, opisu, ceni in drugih besedilih na strani lahko pride do napak, za katere se vam v naprej opravičujemo in vam zagotavljamo, da jih bomo popravili v najkrajšem možnem času. Vse slike so kolikor se le da podobne dejanskemu izdelku, a popolna identičnost ni zagotovljena. V primeru kakršne koli napake, težave ali nejasnosti pri naročilu ali izvedbi naročila, se stranko nemudoma obvesti po e-pošti ali telefonu, odvisno od podatkov, ki jih je stranka posredovala. Kot kupcu vam pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

Registracija

 

Z registracijo na https://hiddenforest.si/wp-login.php?action=register postanete član Hiddenforest.si. Pravico do nakupa v spletni trgovini Hiddenforest.si imajo registrirani člani in tudi gostje, ki opravijo hitri nakup in se pred nakupom ne rabijo registrirati. Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Če želi uporabnik kadarkoli svoj naslov elektronske pošte ali geslo zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu.

 

Postopek nakupa

 

V postopku nakupa so kupcu na voljo naslednji koraki:

 

 • pregledovanje ponudbe izdelkov v spletni trgovini;
 • dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico”;
 • po končanem izboru izdelkov lahko kupec s klikom na gumb “Košarica” pregleda svoj izbor izdelkov, jim spremeni količino ali jih odstrani. V primeru spremenjene količine, je potrebno košarico osvežiti s klikom na gumb “Posodobi košarico”;
 • v košarici kupec lahko unovči kupon za različne popuste s klikom na gumb “Unovči kupon”;
 • v košarici se izbere tudi način dostave. Po končanem pregledu, kupec nadaljuje na blagajno s klikom na gumb “Nadaljuj na blagajno”;
 • na blagajni kupec izpolni podatke za račun ter podatke za dostavo, če se le ta razlikuje od podatkov za račun. Na koncu se izbere tudi način plačila;
 • na blagajni je na voljo pregled celotnega naročila z vsemi morebitnimi stroški, povezanimi z dostavo in načinom plačila;
 • naročilo z obveznostjo plačila se potrdi s klikom na gumb “Kupite sedaj”.

Tehnološka sredstva, ki omogočajo prepoznavanje in popravljanje napak pred oddajo naročila

 

Pred oddajo naročila je uporabniku (kupcu) prek grafičnega uporabniškega vmesnika omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav:

 

 • vidi in pregleda, katere izdelke je izbral in dodal v nakupovalno košarico;
 • vidi in pregleda ceno posameznih izdelkov ter skupno ceno celotne izbrane količine posameznega izdelka;
 • spreminja izbrano količino posameznega izdelka in izračuna novo ceno tako spremenjene količine (s klikom na gumb “Posodobi košarico”);
 • odstranjuje izbrane izdelke, ki jih ne želi kupiti, iz nakupovalne košarice ter
 • obračunava pripadajoči davek, glede na davčno stopnjo, ki velja za izbrane izdelke in njegove cene (osnovo za davek).

Pred potrditvijo naročila je uporabniku (kupcu) prek grafičnega uporabniškega vmesnika omogočeno, da s takojšnjim učinkom, enostavno in brez težav:

 

 • spreminja izbrani način dostave izdelka;
 • spreminja izbrani način plačila ter
 • pregleduje in potrjuje posamezne spremembe.

Naročilo

 

Kupoprodajna pogodba med trgovino (Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski s.p.) in kupcem je sklenjena v trenutku, ko trgovina kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila.

 

Od tega trenutka dalje so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca enako. Kupoprodajna pogodba – naročilo (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo.

 

Cene artiklov

 

Vse cene so v evrih (€) in vključujejo 22 % DDV. Cene ne vsebujejo stroškov pošiljanja. Ponudnik si pridržuje pravico, da cene spremeni. Pri nakupu velja cena v trenutku nakupa.

 

Kode za popust

 

Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v tem omejenem roku, sicer je neveljavna.

 

Želene izdelke kupec doda v košarico. V košarici v okence KODA KUPONA kupec vpiše kodo za popust in klikne gumb “Unovči kupon”. Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust. Ko kupec vpiše kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.

 

Ponudba artiklov

 

Nabor ponujenih artiklov se spreminja v skladu z zalogami ponudnika. Pridržujemo si pravico, da brez predhodne najave artikle dodajamo, spreminjamo in odvzemamo iz trgovine. Vsi izdelki, ki so objavljeni na internetni strani, so načeloma na zalogi.

 

Dostava in poštnina

 

Vsa naročila dostavlja dostavna služba GLS Slovenije, DPD Slovenije ali Pošte Slovenije. Naročeni izdelki so dostavljeni na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma v dopoldanskem času. Trudimo se, da vse pakete čim prej pripravimo in pošljemo. Za pakete oddane do 17.00 je predvidena dostava v roku 2 – 3 delovnih dni.

 

Poštnina je 4,30 € (z DDV), ne glede na težo paketa. Pri naročilih nad 80,00 €, je poštnina BREZPLAČNA.

 

Poštnina se ob naročilu samodejno prišteje pred zaključkom naročila.

 

Trgovina si pridržuje pravico izbrati poljubno dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnila bolj učinkovito in v skladu s ceno/stroški pošiljanja, kot je navedeno ob naročilu.

 

Pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. V primeru dostave izven Republike Slovenije, nas kontaktirajte za ceno in čas dostave na info@hiddenforest.si.

 

Čas dostave: Naročeno blago je pripravljeno in odpremljeno v 2 – 3 delovnih dneh po prejemu naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih se odprema blaga ne izvaja. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, bo trgovina o tem obvestila kupca po e-mailu ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila.

 

Vse dodatne informacije lahko kupec dobi na info@hiddenforest.si ali na telefonski številki 040 639 238.

 

Plačilo

 

V spletni trgovini Hiddenforest.si lahko plačate na sledeče načine:

 

 • s kreditno kartico preko ponudnika Braintree, ki je del skupine PayPal;
 • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa (plačilo s gotovino ali s kartico Visa ali Mastercard);
 • po predračunu z nakazilom na bančni račun;
 • s PayPal-om preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij.

Plačilo na TRR ponudnika je mogoče samo kot predplačilo na podlagi informacije o bančnem računu, ki kupec dobi na svoj elekronski naslov po oddaji naročila.

 

Račun

 

Kupec prejme račun preko elektronske pošte. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

Ocene, mnenja in priporočila

 

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in so namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

 

Hiddenforest.si omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih Hiddenforest.si pregleda. Kupec lahko mnenja pošlje tudi na info@hiddenforest.si  ali preko Facebook/Instagram portala. Spletna trgovina Hiddenforest.si ne bo objavila mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po oceni prodajalca ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

 

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in prodajalcu dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Prodajalec ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu prodajalca, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na prodajalca.

 

VRAČILO IN REKLAMACIJE

 

Pravica do odstopa od nakupa

 

Skladno z določili Zakona o varstvu potrošnikov ima kupec pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

 

Za odstop od pogodbe mora kupec ponudniku poslati sporočilo po elektronski pošti na naslov info@hiddenforest.si. Izdelek mora vrniti v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Izdelek mora biti vrnjen na naslov Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimovski s.p., Zalog pri Cerkljah 121, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija. Biti mora nepoškodovan, neuporabljen, v celoti in v originalni embalaži. Stroške pošiljanja v tem primeru nosi kupec.

 

Vračilo vplačil bo izvedeno nemudoma oziroma najkasneje v roku 14 dni od prejema vrnjenega izdelka. Ponudnik vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če je kupec izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Ponudnik lahko zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler kupec ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.

 

Kadar je pri pogodbi, sklenjeni zunaj poslovnih prostorov, blago dostavljeno na dom ob sklenitvi pogodbe, ga ponudnik prevzame na lastne stroške, če zaradi narave blaga ni mogoče vračilo na običajen način po pošti.

 

Stvarna napaka

 

Za stvarno napako se šteječe, če:

 

 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet;
 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
 • artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno dogovorjene oziroma predpisane;
 • je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost izdelka za normalno rabo se preverja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli ponudnikovih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal ponudnik ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na samem izdelku. Kupec mora ponudnika o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te in na lastne stroške obvestiti v zakonsko določenem roku dveh let od prevzema blaga ter ponudniku omogočiti pregled izdelka.

 

Kupec, ki je ponudnika pravilno obvestil o stvarni napaki, je od ponudnika upravičen zahtevati:

 

 • odpravo napake na izdelku,
 • ali vrnitev dela plačanega zneska v sorazmerju z napako,
 • ali vračilo plačanega zneska.

Natančneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potrošnikov.

 

Garancija

 

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

 

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo izdelka. Če informacije o garanciji ni, izdelek nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo. V primeru uveljavljanja garancije, nas kontaktirajte na elektronski naslov info@hiddenforest.si

 

Ponudnik ne nudi prostovoljne garancije.

 

Vračilo poškodovanih pošiljk

 

V primeru, da kupec ob prevzemu pošiljke ugotovi, da so naročeni izdelki poškodovani, nedelujoči ali da v njih manjkajo deli, lahko artikel vrne na naslov Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimovski s.p., Zalog pri Cerkljah 121, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija. Kupec mora istočasno ponudnika obvestiti o poškodovani pošiljki in poslati sporočilo na info@hiddenforest.si ter priložiti fotografijo poškodovanega izdelka. V tem primeru stroške pošiljanja krije ponudnik. Obe strani se nato sporazumno dogovorita o morebitni zamenjavi izdelka ali vračilu kupnine.

 

Škoda

 

Ponudnik ni odgovoren za škodo, ki nastane ob nepravilni, neodgovorni ali malomarni uporabi artiklov.

 

PRITOŽBE IN SPORI

 

Morebitni spori se rešujejo sporazumno. V primeru težav, se kupec lahko obrne na ponudnika na telefonsko številko 040 639 238 ali preko elektronske pošte na naslov info@hiddenforest.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

 

V primeru, da kupec ni zadovoljen z rešitvijo pritožbe, lahko v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošnikih sporov vloži pobudo za začetek postopka izvensodnega reševanja konkretnega potrošniškega spora pri Evropskem centru za reševanje sporov, s sedežem v Ljubljani, Tomšičeva ulica 6, elektronski naslov: info@ecdr.si, tel. št.:  +386 (0) 8 205 65 90, ki ga ponudnik priznava kot pristojnega izvajalca za reševanje potrošniških sporov.

 

PRAVILA NAGRADNIH IGER

 

 • Organizator nagradne igre je podjetje Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski s.p., Zalog pri Cerkljah 121, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija (v nadaljevanju organizator). Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki v sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah.
 • K nagradni igri lahko pristopijo uporabniki spletne trgovine, ki sprejemajo te pogoje sodelovanja v nagradnem žrebanju, so državljani Republike Slovenije s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji in so starejši od 18 let.
 • V primeru, ko nagradna igra poteka preko spletnega družabnega omrežja Facebook/Instagram, lahko v nagradni igri sodelujejo vse osebe, ki so v okviru spletnega družabnega omrežja Facebook/Instagram pridružene posameznemu profilu, na katerem poteka nagradna igra oziroma vse osebe, ki so na tem profilu kliknile gumb »Všeč mi je.« oziroma »Like«, razen če besedilo razpisane nagradne igre ne predvideva drugače.
 • V nagradnem žrebanju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski, s.p. ter njihovi ožji družinski člani. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.
 • Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre.
 • Ob koncu nagradne igre bo med udeležence, ki izpolnjujejo zahtevane pogoje za sodelovanje, podeljena nagrada na podlagi naključne funkcije računalniškega izbora ali komisije organizatorja. Prireditelj je po želji lahko prisoten.
 • Nagrada je opredeljena v razpisu. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.
 • Izžrebanec bo o nagradi obveščen po e-pošti, prevzema pa jo od prireditelja. Nagrajenec je dolžan pisno potrditi prevzem nagrade v roku 7 dni in podati podatke, potrebne za prevzem nagrade (ime, priimek, naslov, davčna številka) na naslov info@hiddenforest.si. Če se nagrajenec ne javi v roku 7 dni, nagrada preide na drugega izžrebanca.
 • Davek od nagrade plača nagrajenec.
 • Vsak sodelujoči v naši nagradni igri ali nagradnem glasovanju se strinja, da s sodelovanjem postane tudi naročnik naših e-novic, njegov email pa je lahko posredovan prireditelju nagradne igre.
 • Sodelujoči v nagradnem žrebanju lahko v času trajanja nagradnega žrebanja prekliče sodelovanje v nagradnem žrebanju, s čimer bodo njegovi osebni podatki izbrisani iz baze osebnih podatkov. Za prekinitev sodelovanja v nagradnem žrebanju mora podati zahtevek na elektronski naslov info@hiddenforest.si
 • Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradnega žrebanja bo organizator udeležence obveščal z objavami na spletni strani Hiddenforest.si

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

 

Politika zasebnosti Hiddenforest.si

 

V podjetju Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski s.p. vam želimo zagotoviti najboljšo možno storitev. Upravitelj spletne trgovine Hiddenforest.si je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

 

Kdo je zbiratelj osebnih podatkov?

 

Zbiratelj osebnih podatkov je podjetje Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski s.p. (upravljavec).

 

Katere podatke zbiramo?

 

Za potrebe poslovanja spletna trgovina Hiddenforest.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

 

 • ime in priimek,
 • naslov in kraj bivanja,
 • naslov elektronske pošte,
 • telefonsko številko;
 • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Hiddenforest.si.

Za katere namene zbiramo osebne podatke?

 

Upravljavec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Upravljavec bo podatke uporabnikov uporabil za proces odpošiljanja in obveščanja o naročenih izdelkih in za pošiljanje promocijske e-pošte ter SMS sporočil za spletno trgovino www.hiddenforest.si. Vsi uporabniki se lahko odjavijo od vseh promocijskih sporočil. Upravljavec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

 

Dostavni službi (npr. Pošti Slovenije ali drugim dostavnim službam) bo upravljavec zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov.

 

Upravljavec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu.

 

Uporabnik/kupec se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novičk.

 

Želimo vas seznaniti, da lahko zahtevate vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave svojih osebnih podatkov ali podate ugovor zoper obdelavo in prenosljivost svojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski, s.p., Zalog pri Cerkljah 121, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija ali z elektronskim sporočilom na naslov info@hiddenforest.si. Pritožbo lahko vložite pri nadzornemu organu v primeru, če menite, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

 

Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni oz. do preklica privolitve, potem pa jih trajno izbrišemo.

 

Spletna stran uporablja SSL enkripcijo, ki zagotavlja varnost prenosa podatkov.

 

PIŠKOTKI

 

Hiddenforest.si uporablja piškotke, s katerimi merimo obisk, izboljšujemo uporabniško izkušnjo in občasno pokažemo kakšen oglas. S temi piškotki vas ne moremo identificirati na spletu, nimamo dostopa do vašega računalnika ali vašega brskanja po spletu.

 

Poleg piškotkov, nujnih za delovanje strani, uporabljamo še:

 

 • Google Analytics: pomaga nam spremljati obisk spletne strani Hiddenforest.si, trajanje piškotka: do 6 mesecev
 • Facebook/Instagram: pomaga nam prikazati vam zanimive vsebine za oglase Hiddenforest.si na Facebooku/Instagramu, trajanje piškotka: do 1 leta
 • analitične piškotke (heatmap), trajanje piškotkov: do 6 mesecev

Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Če onemogočite piškotke, vam nekateri deli spletne strani Hiddenforest.si morda ne bodo delovali pravilno (nakupovalna košarica ipd.).

 

Pogoji poslovanja veljajo od 1. 3. 2020 do preklica.

 

Želimo vam prijetno nakupovanje v naši spletni trgovini! :-)4

 

0
Košarica
Black Friday 2023