Varstvo osebnih podatkov

Politika zasebnosti Hiddenforest.si

V podjetju Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski s.p. vam želimo zagotoviti najboljšo možno storitev. Upravitelj spletne trgovine Hiddenforest.si je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Kdo je zbiratelj osebnih podatkov?

Zbiratelj osebnih podatkov je podjetje Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski, s.p. (upravljavec).

Katere podatke zbiramo?

Za potrebe poslovanja spletna trgovina Hiddenforest.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte,
  • telefonsko številko;
  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Hiddenforest.si.

Za katere namene zbiramo osebne podatke?

Upravljavec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Upravljavec bo podatke uporabnikov uporabil za proces odpošiljanja in obveščanja o naročenih izdelkih in za pošiljanje promocijske e-pošte ter SMS sporočil za spletno trgovino www.hiddenforest.si. Vsi uporabniki se lahko odjavijo od vseh promocijskih sporočil. Upravljavec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi (npr. Pošti Slovenije ali drugim dostavnim službam) bo upravljavec zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov.

Upravljavec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi, oz. ne bo omogočil tretji osebi vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu.

Uporabnik/kupec se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novičk.

Želimo vas seznaniti, da lahko zahtevate vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave svojih osebnih podatkov ali podate ugovor zoper obdelavo in prenosljivost svojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Lockedbox svetovanje, Timea Kisuczky-Dimkovski s.p., Zalog pri Cerkljah 121, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija ali z elektronskim sporočilom na naslov info@hiddenforest.si. Pritožbo lahko vložite pri nadzornemu organu v primeru, če menite, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni oz. do preklica privolitve, potem pa jih trajno izbrišemo.

Spletna stran uporablja SSL enkripcijo, ki zagotavlja varnost prenosa podatkov.

0
Košarica
Scroll to Top